Vandenbergboters Holten - kruidencreme Café de Paris

Producten:

Café de Paris

Café de Paris is al jaren mijn favoriete kruidencrème voor over het vlees, heerlijk voor op een ribeye, entrecote of biefstuk. Ik werk nog steeds met het zelfde recept en op dezelfde ambachtelijke wijze. Wel ben ik gaan zoeken naar de fijnste ingrediënten.
Volgens mij ben ik daar in geslaagd, samen met de firma DeWeerd uit Steenwijk hebben wij de perfecte melange kunnen samen stellen. De verse ingrediënten selecteer ik op kwaliteit en koop ik iedere keer zo vers mogelijk in. Vanaf het eerste moment was mijn uitgangspositie dat het een eerlijke kruidencrème op basis van echte roomboter moest blijven zonder verdere toevoegingen om het product langer houdbaar te maken. Dit is ook gelukt. De houdbaarheid is lang omdat de ingrediënten daar zelf al voor zorgen. Het verse citroensap en de kappertjes zorgen voor een perfect PH - gehalte.

De geschiedenis van deze bijzondere kruidencrème:
In het restaurant "Café de Paris" in Genève is op alles wat u besteld het antwoord: "saignant" of "medium". Het enige gerecht dat Café de Paris serveert is een entrecôte (lende biefstuk) met een speciale kruiden crème en friet.
De crème "Café de Paris" bestaat uit 24 verschillende ingrediënten en werd in de jaren 40 populair door Arthur-François (Freddy) Dumont. Het originele recept stamt uit 1930 en is van Monsieur Boubier de schoonvader van Dumont. François Vouillamoz is sinds 27 jaar eigenaar van Café de Paris en houdt het originele recept angstvallig geheim. Onze Café de Paris lijkt in alles veel op de originele, is op dezelfde ambachtelijke wijze gemaakt en heerlijk van smaak. Buiten dat het dus een crème is voor over het vlees, vis of gevogelte kunt u deze Café de Paris ook gebruiken als smaakgever voor sauzen, panini's, tosti's of bijvoorbeeld champignons uit de oven.
Geniet van deze overheerlijke Café de Paris. Mocht u voor ons nog suggesties hebben waar u ook een ander een plezier mee kunt doen, geef het dan aan ons door en wij zullen het vermelden op onze site.Kruiden Dilleboter:

Deze heerlijke frisse boter is natuurlijk gemaakt op basis van roomboter, veel verse dille , citroensap, knoflook, peterselie, bieslook, vieux, peper en zout.
Het zout gehalte is heel laag eigenlijk alleen om de kruiden te versterken.
Ook bij deze boter weer geen extra toevoegingen van smaak of conserveringsmiddelen.
Deze Kruiden Dille Boter is dan ook heerlijk te combineren in verschillende bij of hoofd gerechten.


Truffelboter:

Roomboter met een truffeltapanade.

Zoals alle kruidenboters die wij maken werken wij zonder extra toevoegingen van smaakversterkers of conserveringsmiddelen.
Deze Roomboter word vermengd met een heerlijke truffeltapanade.
De tapanade bestaat onder andere uit zwarte zomertruffel, bospaddestoelen, eekhoorntjesbrood, zwarte olijven, peper, zout en witte truffelolie.Met een culinaire groet,
Jan van den Berg


Vandenbergboters Holten - kruidencreme Café de ParisVandenbergboters Holten - kruidencreme Café de Paris Vandenbergboters Holten - kruidencreme Café de Paris